Hotel J.Balmes Vic  header
Home > Descobreix la Tòfona i la Sostenibilitat

Descobreix la Tòfona i la Sostenibilitat
Hotel J.Balmes Vic



Vic es converteix en el lloc ideal per passar el teu febrer amb una varietat d'esdeveniments emocionants i educatius. Des del 14 al 16 de febrer, no et pots perdre l'oportunitat de participar en Trufforum, una iniciativa de cooperació internacional impulsada pel European Mycological Institute (EMI). Aquest esdeveniment té com a objectiu principal promocionar l'ús responsable de la tòfona europea a les cuines tant domèstiques com professionals.

Trufforum s'ha convertit en una trobada de referència internacional en el món de la tòfona, oferint als participants l'oportunitat d'immersió total en la cultura i els valors d'aquesta deliciosa delicadesa. Tant si ja ets un apassionat de la tòfona com si és la teva primera vegada, aquest és el moment perfecte per aprendre més i gaudir d'un dels productes més icònics de la gastronomia mundial. No deixis passar l'oportunitat i uneix-te a nosaltres per explorar les entranyes de la terra i descobrir tot sobre la tòfona.

Per als amants de la sostenibilitat i les energies renovables, del 20 al 22 de febrer, Vic serà l'amfitriona de la tercera edició de la fira FECS(Fira d'Energies i Construcció Sostenible). Aquest esdeveniment s'ha consolidat com el punt de referència per conèixer les últimes novetats en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables.

L'objectiu fonamental de la fira és promoure l'ús d'energies renovables i fomentar tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles. Aquesta edició posa especial èmfasi en les comunitats energètiques i la rehabilitació sostenible, reconeixent la importància de construir de manera eficient i respectuosa amb el medi ambient. La fira busca reunir participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d'energia i la construcció sostenible.

Dins de la fira, trobaràs dos espais sectoritzats:

Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries i consultories relacionades amb l'autoconsum elèctric i altres energies renovables.

Professionals del sector de la bioconstrucció, que inclouen cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció, i experts en la construcció tradicional.

No deixis passar l'oportunitat d'explorar les últimes innovacions en energies renovables i bioconstrucció. FECS et convida a ser part d'una comunitat que impulsa el canvi cap a un futur més sostenible. Fes que aquest febrer a Vic sigui una experiència única, plena de coneixement, gastronomia i sostenibilitat. No esperis més, reserva a l'Hotel J Balmes i prepara't per viure moments inoblidables.