Hotel J.Balmes Vic  header
Home > Fires de Nadal a Vic

Fires de Nadal a Vic
Hotel J.Balmes Vic



Nadal és una epoca màgica per gaudir de la familia, dels amics i de les persones estimades. Però també per gaudir de les activitats nadalenques que les ciutats i pobles fan! Tot i el fred de l’hivern, hi ha propostes de fires, espectacles i activitats de Nadal que agradaran a tothom.

A Vic i a la comarca d’Osona hi ha molts plans per fer aquestes festes. Et convidem a descobrir les activitats de Nadal a Vic i als seus voltants.

Fira d’artesans de Nadal a Vic

La primera proposta és la Fira d’artesans de Nadal al mateix municipi de Vic. La Plaça Major de la ciutat i els seus voltants acolliran aquesta fira que no té una altra temàtica que la de Nadal.

Comptarà amb diversos expositors que comercialitzaràn productes artesans, gastronomia local y articles de regal ideals per aquestes festes. Aquesta fira omplirà els carrers de Vic de màgia i esperit nadalenc amb un mosaic de colors i aromes.

Un esdeveniment que coincidirà, a més a més, amb la cel·lebració del Mercat Medieval de Vic que es portarà a terme els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre. Tot i que, la Fira d’artesans de Nadal es tornarà a instalar durant els caps de setmana de desembre i alguns dies de la primera setmana de gener. Tot això per omplir el municipi de la màgia del Nadal!

Fira de l’Avet d’Espinelves

A vint minuts en cotxe de Vic trobem el petit poble rural d’Espinelves, també de la comarca d’Osona. Malgrat ser un municipi petit, presumeix de gran fama a Catalunya per la seva singular Fira de l’Avet que celebra tots els anys. I aquest 2023 no és una excepció!

La Fira de l’Avet torna del 2 al 10 de desembre amb un munt d’expositors amb productes artesans i gastronòmics. Tot i que els articles més comuns que trobaràs a la fira seràn objectes amb temàtica nadalenca i, avets! No hi ha millor lloc en tota Catalunya per comprar el teu arbre de Nadal que a la Fira de l’Avet. I és que en cada edició es venen un 3000 arbres de Nadal.

Aprofita el pont de desembre per fer una escapada a Osona, al poble d’Espinelves, i gaudeix de la fira, de la bellesa de la comarca i d’aquest bonic poble rural.

Pessebre vivent a Tona

Tona és un municipi d’Osona, a 15 minuts en cotxe de Vic, que cada any representa el naixement de Jesús amb un magnífic pessebre vivent. Diverses persones encarnen els personatges principals de la nit de Nadal i de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. No hi trobaràs enlloc cap pessebre tan especial com aquest!

Perquè, a més a més, Torna aprofit el paisatge rústic i el seu entorn natural i rural per representar amb total realitat les escenes del pessebre. Una proposta molt interessants que resalta l’interès arquitectònic del nucli antic del poble i altes llocs de Tona.

Tot el recorregut es fa acompanyat de guies que endinsen als visitants en la historia. I, al finalitzar el recorregut, un tastet de pa torrat amb botifarra. L’horari serà de 18 a 19 h els dies 24 i 31 de desembre, i de 18 a 20 h els dies 25, 26 de desembre i l’1, 6 i 7 de gener.

Un pessebre amb ambientació realista per a oferir una experiència autèntica i màgia als visitants!

Hotel a Vic

Reserva habitació a l’Hotel J. Balmes, a Vic, i gaudeix d’una estada càlida i confortable. El nostre hotel és el lloc ideal per visitar totes les propostes nadalenques proposades en aquest article i gaudir d’una escapada en aqueste festes. T’hi esperem!