Hotel J.Balmes Vic  header
Home > Els millors miradors d’Osona

Els millors miradors d’Osona
Hotel J.Balmes Vic



No hi ha res com acabar el dia gaudint d'una bonica posta de sol. Per aquest motiu, és essencial conèixer els 6 miradors únics d'Osona ideals per a la temporada de tardor. La tradició de contemplar paisatges llunyans ha estat apreciada durant molt de temps i s'ha convertit en un costum valorat. A més,fer-ho en bona companyia el converteix en un pla perfecte per passar una tarda envoltat de vistes espectaculars.

Santuari Bellmunt (Sant Pere de Torelló)

A tan sols 38 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, el Santuari Bellmunt t'espera a 1.246 metres d'altitud. Aquest santuari està construït directament sobre la roca, i quan el cel està clar, podràs admirar la magnífica muntanya de Montserrat. Sense dubte, és un dels miradors més impressionants de la comarca d'Osona i de tot Catalunya. Les vistes panoràmiques que ofereix aquest lloc et deixaran sense paraules.

Santuari de la Mare de Déu de Cabrera (l’Esquirol)

A 47 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, el Santuari de la Mare de Déu de Cabrera s'alça majestuós en el Collsacabra, entre les comarques d'Osona, Garrotxa i La Selva. És un lloc perfecte per a una excursió en família, ja que ofereix diverses rutes d'accés. Des del santuari, podràs contemplar la plana de Vic, el Puigsacalm, el Cadí i el Montseny. És un autèntic tresor de la natura que no et pots perdre.

Església Sant Salvador de Bellver (Sant Boi de Lluçanès)

A 52 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, l'Església Sant Salvador de Bellver et sorprendrà. Aquesta església romànica està inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català, i contemplar-la ja és una experiència impressionant. Ara, imagina't veure una posta de sol des d'aquesta ubicació. És una autèntica obra d'art de la natura que et deixarà bocabadat.

Antiga Església Sant Martí Xic (Les Masies de Voltregà)

A tan sols 20 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, l'Antiga Església Sant Martí Xic t'espera en un turó elevat. Les espectaculars vistes des d'aquest indret et faran sentir com si estiguessis observant una obra d'art en directe. Els colors de la tardor es mostren en tota la seva esplendor, convertint aquest mirador en un lloc màgic.

Ermita de Sant Marc (Calldetenes)

A 13 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, l'Ermita de Sant Marc es troba en una zona plana i aïllada, a 711 metres d'altitud. Les seves vistes sobre les valls i les muntanyes del voltant són impressionants. És impossible resistir-se al paisatge que ofereix la tardor des d'aquest mirador. Un lloc ideal per connectar amb la natura i gaudir de moments únics. Església Creu de Gurb

A només 12 minuts en cotxe des de l'Hotel Jaume Balmes Vic, l'Església Creu de Gurb és un altre mirador imperdible. El seu cim està inclòs a la llista dels 100 Cims de la FEEC.
Les panoràmiques que podràs gaudir des d'aquesta ubicació et faran sentir com si estiguessis volant sobre un mar de fulles de color taronja que pinten un quadre únic a la natura.

Després d'un dia ple d'activitats i de visitar aquests miradors únics d'Osona, res millor que relaxar-te a les tranquil·les instal·lacions de l'Hotel Jaume Balmes Vic. El nostre hotel, situat a Vic, la capital de la comarca, és l'opció ideal per allotjar-te i descansar després d'un dia de rutes per la muntanya. Amb el seu ambient familiar, et garantim un tracte càlid i proper per fer que la teva estada sigui encara més agradable.

No deixis passar aquesta oportunitat d'explorar els millors miradors d'Osona i gaudir de la seva bellesa natural. Fes la teva reserva a l'Hotel Jaume Balmes Vic i estaràs a prop d'aquests indrets únics. És el moment de viure aventures i crear records inoblidables en aquesta espectacular comarca de Catalunya.